Enkele reacties

Gevormde: 
Het is een heel leuk weekend. We hebben ons goed geamuseerd. Ook de jongens want ze konden voetballen. We hebben op een leuke manier God leren kennen. We hebben veel leuke spelletjes gedaan. Het waren kei leuke begeleiders en een super kok. Profeet zijn is leuk en engel zijn is ook cool. De liedjes zijn heel leuk, maar het is spijtig dat ze er niet allemaal bijwaren… Het is een kort, veel te kort weekend. Maar we hebben er leuke herinneringen aan.     

 

Gevormde: 
De aankomst voelde wat raar maar eenmaal we het gebouw kenden was het heel leuk. We hebben een kaartje getrokken voor een engel die ons verwent. We hebben op een leuke manier God leren kennen door leuke spelletjes zoals telefoongebed. We zijn maar de biecht geweest en al onze zonden zijn vergeven. En we hebben naar de film van Jezus gekeken. We hebben een pijnlijke paardenrace gedaan en tijdens het voetballen ben ik in een doornstruik beland.. grapje!! Begeleider:

Als je jongeren wil aanspreken over geloof, dan moet het in hun hart rustig kunnen worden. Op school of in de catechese is het niet evident om dat ene uurtje dat je hebt dit te doen. Maar als je hen een heel weekend hebt met sport en spel, zang en mime en dans, dan komen de harten open voor dat grote nieuws, dat Jezus zijn H. Geest naliet, niet voor de wijzen alleen, maar ook voor hen: de vormeling!